dimarts, 20 de desembre del 2016

19/12/2016. Franquisme. [Vídeo] Sellarés denuncia que Unió va infiltrar unionistes dins el cos dels Mossos d'Esquadra. Espadaler va estructurar la conselleria de manera que Jordi Jané "no ha pogur fer net". "Un estat és una cosa molt seriosa, lluita intel·ligentment contra nosaltres". El CNI "també fa coses, aquí som molt macos però tenim un estat en contra que utilitza la part legal amb les clavegueres".

 Benvolguts,

Suposo que no us sorprèn de cap manera, oi? Després del numeret dels criminals Fernández Diaz i de Alonso hem de creure'ns-ho tot ...











Tret del directe.cat:



Espadaler va estructurar la conselleria de manera que Jordi Jané "no ha pogur fer net"

Miquel Sellarés, fundador destacat de l'Assemblea Nacional  de Catalunya de l'any 1971 i de Convergència Democràtica (1974) ha denunciat al programa Els Matins de TV3 els problemes reals del cos de Mossos d'Esquadra que aquestes darreres setmanes han estat motiu de discussió entre Junts pel Sí i la CUP.


Segons Sellarés, dins els Mossos d'Esquadra hi ha sectors en els departaments d'informació que tenen una "mania persecutòria" amb els anticapitalistes, un seguit de gent que l'actual conseller d'Interior, Jordi Jané, ha heretat de la gestió de Ramon Espadaler, d'Unió Democràtica, totalment contrari amb el procés independentista, i que hauria estructurat la policia catalana a partir d'un seguit de membres infiltrats del servei d'intel·ligència de l'Estat.

"Jané no ha estat capaç de fer net, hi ha hagut infiltracions" avisa Sellares,
 "l'Estat no és imbècil, està super infiltrat".

Per al fundador de l'ANC i CDC, l'Estat està al cas de tots els moviments del procés: "un estat és una cosa molt seriosa, lluita intel·ligentment contra nosaltres". Sellarés ha explicat que aquesta situació també es va desenvolupar al Canadà i Escòcia, quan els serveis d'intel·ligència canadencs i anglesos es van infiltrar en els moviments independentistes, "hi ha documents que ho proven". En aquest sentit, ha alertat que:

el CNI "també fa coses, aquí som molt macos però tenim un estat en contra que utilitza la part legal amb les clavegueres".

Joan A. Forès
Reflexions

Comentaris
Bon dia,
Vaig seguir en directe les declaracions del Miquel Sellarés en què va dir això, però no el van deixar gaire temps per comentar-ho perquè anaven fent connexions amb l'exterior.  Però també va dir que tot això ja venia d'abans d'Unió. I permeteu-me que us digui que això ja ve del tripartit quan es va fer una convocatòria de mossos on va poder entrar la guàrdia civil i la policia espanyola. El PPSOE ja en temps del Pujol demanaven fer una convocatòria especial per aquest tipus de personal. I al final es va fer ja que corria pressa estendre els mossos a tot el territori i així es guanyava temps i recordo que en Sellarés ja ho va criticar en el seu moment.

Lluís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada