dijous, 1 de desembre del 2016

30/11/2016. Aquesta setmana el programa estrella de la televisió pública veneçolana, ‘La Hojilla’, ha acusat el pare de l’actual monarca espanyol de ser hereu dels règims feixistes més colpidors del segle XX a l’Europa occidental: “D’on prové Joan Carles I? De Hitler, Mussolini i Franco”. Però no és cap acusació sinó que és una constatació. És una realitat. Tenen tots els morts de la guerra i de la postguerra a l’esquena...

Benvolguts,

Avui comentem aquest article del directe.cat:

[Vídeo] Joan Carles I, acusat de provenir de Hitler, Mussolini i Franco

I hem de tenir clar que no és cap acusació! És una constatació. És una realitat!

Tothom hauria de saber que hi va haver una guerra contra les esquerres i contra Catalunya [amb l’ajut dels nazis, dels feixistes italians i del Vaticà]. Tothom hauria de saber que la continuació de la guerra fou una dictadura salvatge [amb l’ajut dels nazis, dels feixistes italians i del Vaticà]. Tothom hauria de saber que si l’Espanya republicana (els rojos) varen patir una dictadura, Catalunya (els rojo-separatistas) en va patir dues, com a Republicans i com a Catalans, amb una ocupació militar que va durar 40 anys i que en moltíssims aspectes encara dura (repasseu com la policia franquista [ensinistrada pel Himmler] i la propaganda nazi [del Goebels] va ensenyar els franquistes a robar, torturar i assassinar i com el Fraga, el Martin Villa i el Fernández Diaz han continuat com si res no hagués passat. I com el Fernández Díaz i la Llanos de Luna formen un govern en paral·lel que s’ha reunit sovint amb la Guàrdia Civil i amb els grisos, en l’actual monarquia franquista). Tothom sap que durant anys hi va haver centenars de camps de concentració a tot el territori i com un dels camps era per la construcció del Valle de los Caidos (els seus caidos, els nostres anaren a parar als fossars comuns). 

Tothom sap com l’ocupació de Catalunya tenia com a objectiu acabar d’anorrear el nostre país, acabar el genocidi físic i cultural iniciat per Felip V amb les Lleis de Nova Planta (la llengua catalana no existia, les ràdios, teatres, cinemes, diaris, revistes, llibres, escoles, en català no existien). No existien de tal manera que els immigrants de la resta de la península que venien a Catalunya perquè aquí hi havia feina, ni sabien que havia existit mai una llengua i una cultura catalana al país (encara en una emissora espanyola, Radio 5, en una tertúlia de la nit, varen dir fa poc que gràcies als castellans que varen envair el territori el 1714, els catalans varen poder comunicar-se en una llengua universal perquè fins aquell moment encara parlaven en llatí!)

Tothom sap com es va restaurar la monarquia en la Transacció, que no transició, amb el soroll de sabres i de tancs. I no se n’amaguen. Tal com va explicar el Suárez en el seu moment no es va convocar un referèndum per decidir si el nou règim seria una monarquia o una dictadura o una república, perquè les enquestes donaven per segur que sortiria República!

Hem explicat molts cops quin fou el paper de la Transacció: restaurar la monarquia borbònica, fer una Llei d’amnistia franquista de 1977 que indultava el franquisme dels crims que havia comès i indultava l'oposició dels crims que no havia comès, i mantenir els privilegis de l’exèrcit, de la judicatura, de l’Església, de les classes benestants i dels que havien acumulat fortunes robant, tal com havia estat en els 40 anys de franquisme franquista! I els crims que havien comès són crims d'estat, són crims contra la humanitat!

I cal que tots sapiguem que els crims contra la  humanitat no prescriuen, digui el que digui la "justícia" espanyola!

I tot el que hem explicat és herència directa del feixisme, del nazisme i del franquisme. Està clar?

Vegem l’article i el vídeo i les fotos:


30 DE NOVEMBRE DE 2016 11:20 H

La televisió pública de Veneçuela titlla la política espanyola de "ben bruta"

Joan Carles I no se salva de les crítiques ni ara que està més allunyat de la vida pública sense el càrrec de rei d’Espanya. Aquesta setmana el programa estrella de la televisió pública veneçolana, ‘La Hojilla’, ha acusat el pare de l’actual monarca espanyol de ser hereu dels règims feixistes més colpidors del segle XX a l’Europa occidental: “D’on prové Joan Carles I? De Hitler, Mussolini i Franco”. 
La política espanyola, titllada de "ben bruta"

En aquest sentit, el presentador de l’espai, Mario Silva, explica el relleu del dictador espanyol al pare del rei actual i aporta imatges dels dos junts i de Franco amb Hitler i Mussolini. A més, el presentador de l’espai, Mario Silva, ha acusat el rei emèrit de trair el seu pare per fer-se amb la corona i també de trair el “poble espanyol” mitjançant el Pacte de la Moncloa, clau en la transició. Pel programa de la televisió de Nicolás Maduro, aquells acords són una “mutació” del feixisme espanyol. Mario Silva també ha descrit de “fosc personatge” Felipe González i de “ben bruta” a la política espanyola en conjunt. 






NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada