diumenge, 2 d’octubre del 2016

01/10/2016. Eleccions espanyoles. Salvador Cot. Que Déu s'apiadi del PSC! "Aquest PSOE és impossible per al PSC, que ha estat derrotat, de forma irreversible, per una coalició d'interessos que arracona els socialistes catalans -els que queden- cap a una posició marginal". S'han imposat el cinisme i la porta giratòria…

Benvolguts,

Uns quants tasts:
  • "Aquest PSOE és impossible per al PSC, que ha estat derrotat, de forma irreversible, per una coalició d'interessos que arracona els socialistes catalans -els que queden- cap a una posició marginal". 
  • S'han imposat el cinisme i la porta giratòria, els dos impulsos que transportaran, en pocs dies, el que va ser un partit socialista obrer fins a l'altra banda de les trinxeres de la Guerra Civil. 
  • El fet és que han preferit Rajoy a Catalunya, sense manies.

Vegem l'article:


Que Déu s'apiadi del PSC!
"Aquest PSOE és impossible per al PSC, que ha estat derrotat, de forma irreversible, per una coalició d'interessos que arracona els socialistes catalans -els que queden- cap a una posició marginal"
 
per Salvador Cot 01/10/2016
Han guanyat Felipe González i Susana Díaz. O, dit d'una altra manera,
S'han imposat el cinisme i la porta giratòria...

S'han imposat el cinisme i la porta giratòria, els dos impulsos que transportaran, en pocs dies, el que va ser un partit socialista obrer fins a l'altra banda de les trinxeres de la Guerra Civil.
Era evident que els ERO's acabarien entenent-se amb Gürtel. O sigui que el règim del 78 ha aconseguit una pròrroga, encara que sigui a costa d'ensenyar, quasi pornogràficament, la seva essència immoral.
 
El fet és que han preferit Rajoy a Catalunya, sense manies.
Aquest PSOE és impossible per al PSC, que ha estat derrotat, de forma irreversible, per una coalició d'interessos que arracona els socialistes catalans -els que queden- cap a una posició marginal dins la política catalana. Mai més no podran utilitzar l'últim argument que tenien: No, definitivament el PSOE no és la solució per a la societat catalana, sinó que forma part del problema.
 
La paradoxa és que per a l'independentisme català aquest suïcidi ideològic del socialisme espanyol és una gran oportunitat estratègica. Sense el PSOE, Espanya es queda sense alternativa per a molts anys.

Així que, o República Catalana o Mariano Rajoy. Impossible de rebatre.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada