dimarts, 25 d’octubre del 2016

24/10/2016. Eleccions. Casta. Salvador Cot. Ultraexigències del 78. "El PSOE farà president Mariano Rajoy a canvi de preservar els privilegis de la seva casta dirigent i de preservar el superàvit andalús, en conjunt una atmosfera tòxica per al PSC". El sistema polític madrileny tracta com a dissidències les simples discrepàncies. El catalanisme institucional és castigat amb els tribunals, sense manies democràtiques. I als seus referents polítics se'ls aplica un apartheid estricte...

Benvolguts,
En Salvador Cot també opina , com en Toni Aira i d’altres, que la casta PPSOE necessitava fer aquesta pirueta per sobreviure! El zugzwang un altre cop!
I insisteix que la casta del 78 preval per sobre de tot. I la casta del 78 ja era el PPSOE el 78! O sigui que ara es veu com el resultat de la transacció ha estat favorable a la casta madrilenya, de totes les maneres possibles. Al cap i a la fi, la transacció del 78 inspirada, inspiradíssima en l’”atado y bien atado” els va funcionar als que sempre havien detentat el poder. I evidentment ha anat en contra dels perfèrics tontets (els perifèrics llestos com el PNB no han tingut aquests problemes) que amb tota la bona fe, CDC, PSC, ICV, es van deixar engalipar (a part de sodomitzar), pel poder...  

Vegem l’article d’en Salvador Cot:

Ultraexigències del 78
"El PSOE farà president Mariano Rajoy a canvi de preservar els privilegis de la seva casta dirigent i de preservar el superàvit andalús, en conjunt una atmosfera tòxica per al PSC"
 
per Salvador Cot 24/10/2016
El sistema polític madrileny tracta com a dissidències les simples discrepàncies. El catalanisme institucional és castigat amb els tribunals, sense manies democràtiques. I als seus referents polítics se'ls aplica un apartheid estricte que ha portat l'antiga Convergència al Grup Mixt i a ERC al llindar de la legalitatAixò per no parlar de la CUP, a qui el poder espanyol considera poc menys que una trama paraterrorista.
Diàleg zero, hostilitat màxima amb els adversaris [Enemics?].
El fet és que aquesta mineralitat del règim del 78 està arribant a la paranoia. 
El PSOE farà president Mariano Rajoy a canvi de preservar els privilegis de la seva casta dirigent i de preservar el superàvit andalús, en conjunt una atmosfera tòxica per al PSC.
Però, tot i aquest panorama, la constel·lació de poders que deriva de la transició [transacció] ni tan sols està disposada a que els set diputats del PSC puguin fer un gest simbòlic i votar negativament la investidura d'un president que ha convertit l'immobilisme en l'estratègia bàsica de la seva relació amb Catalunya. Diàleg zero, hostilitat màxima amb els tebis.

En definitiva, el règim del 78 està convençut que només sobreviurà des de l'autoritarisme i l'exhibició d'arbitrarietat.
 Cada cop més durs, cada cop més agressius. Ja no toleren ni els seus.
Hostilitat contra diàleg.
Salvador Cot

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada