dissabte, 8 d’octubre del 2016

08/10/2016. Corrupció institucionalitzada. Xevi Xirgo. Barruts! “Han sentit les declaracions dels acusats pel cas Gürtel? I les dels acusats per les targetes ‘black'? Quina barra, quina barra tots plegats quan un escolta les seves declaracions. Són de vergonya aliena. De barruts. De penques, de caragruixuts i de pocavergonyes. Gurtel = 37, Bankia = 65.

Benvolguts,

Gürtel (37 imputats o com es digui), Bankia 65 exconsellers i exdirectius imputats o com es digui). 



Al Xevi Xirgo la ràbia se li escapa per totes les escletxes. I se li escapa perquè sap que tota aquesta gentussa ni tornarà tot el que han robat ni aniran a la presó, ni els caurà cap multa. Perquè sabem que a la judicatura no hi ha un pam de net. I a més el Gobierno en funciones es mantindrà, els tornaran a votar i tot acabarà en “agua de borrajas”!

En aquest Bloc hem dedicat planes i planes a explicar com se’n foten del senyor Montesquieu, de l’Estado de Derecho, de la Consti, del mort i de qui el vetlla

I tot aquest convenciment ens ve de saber que aquesta corrupta monarquia franquista i bananera té un corrupte origen i uns corruptes servidors, jutges, fiscals, diputats, senadors, presidents del Gobierno, empreses de l’IBEX35, empreses del BOE, caverna ministerial, caverna mediática, llotja del Madrid, que están tots conxorxats. Formen part de la “casta”!

I no hi ha res a fer, fora de fugir que és el que els catalans estem intentant fer, sempre que els nostres partits polítics executin correctament els desitjos repetidament expressats pels milions de ciutadans conscienciats que no els permetran desviar-se del full de ruta establert…

Us oferim una col·lecció d’acudits gràfics de El Roto, a veure si hi trobeu semblances amb la situació actual de les Espanyes (en tenim molts més, ja els anirem publicant):

Dedicat al Rajoy i al PSOE

 Dedicat al Rodrigo Rato 

Dedicat al Blesa i al seu compañero de pupitre
 Dedicat al Díaz-Ferran

Dedicat a la Rita Barberà:



  
I ara vegem l’article d’en Xevi Xirgo:


 8 octubre 2016 2.00 h
Barruts!
Xevi Xirgo
“Han sentit les declaracions dels acusats pel cas Gürtel? I les dels acusats per les targetes ‘black'?
Tan entretinguts com estem amb l'espectacle aquest de les ganivetades al PSOE, potser tots plegats hem prestat poca atenció a d'altres espectacles simultanis que se celebren aquests dies en d'altres llocs i que probablement són molt més greus que el que protagonitzen els socialistes.
Són el que tenen com a actors convidats tota aquesta colla de celebritats del PP que aquests dies s'asseuen a diferents banquetes dels acusats. Els parlo, és clar, del cas Gürtel (37 persones han de declarar aquests dies en el macrojudici) i del cas de les targetes black de Caja Madrid i Bankia, i que afecta, res, tot plegat 65 exconsellers i exdirectius d'aquestes entitats bancàries.
Quina barra, quina barra tots plegats quan un escolta les seves declaracions. Són de vergonya aliena. De barruts. De penques, de caragruixuts i de pocavergonyes.
El cas Gürtel, una trama de corrupció del PP (hauria de dir de presumpta corrupció, però em costa) que afecta un munt d'alcaldies i governs populars s'ha començat a jutjar. I què diu un dels principals acusats, l'exsecretari d'organització del PP gallec, Pablo Crespo, quan se li pregunta pel cas? Que les proves que l'imputen han estat manipulades. No les nega, simplement diu que han estat manipulades. I què és el primer que diuen els acusats d'utilitzar les targetes opaques de Caja Madrid quan s'asseuen a judici per haver-se gastat més de 15 milions fent anar la targeta sense miraments? Que les proves (uns fulls d'Excel interceptats per la policia) no són vàlides perquè no es va garantir la cadena de custòdia! Au vinga! Fan com Fernández Díaz, que l'enxampen in fraganti en unes converses esfereïdores sobre Catalunya que no pot negar (evidentment) i s'escuda dient que han estat obtingudes il·legalment. Mare de Déu. I Rato explicant-nos que tot estava tan ben fet. I amb el to altiu, fanfarró, que fa servir quan ens vol donar lliçons. Lliçons de què, Rato? De fer servir la targeta per pagar 3.547 euros en begudes, 2.000 en restaurants, 2.276 en sales de festes i així anar fent?
I ho troba normal. Són uns barruts, tots plegats. Poca vergonya, la que tenen.
  Xevi Xirgo
Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada