dissabte, 22 d’octubre del 2016

20/10/2016. Injustícia. Tribunals. Inventari Lleis i citacions. Iu Forn. Que instal·lin el TC a Catalunya. L’Iu Forn és molt imaginatiu i les seves intervencions sempre són divertides. En aquest cas l’objectiu de les seves exclamacions són els tribunals espanyols! Perquè resulta que de cada tres lleis que ha recorregut el Gobierno del PP en funcions, dues són catalanes i l’altra de tots les els altres territoris.

Benvolguts,
L’Iu Forn és molt imaginatiu i les seves intervencions sempre són divertides. En aquest cas l’objectiu de les seves exclamacions són els tribunals espanyols! Perquè resulta que 
de cada tres lleis que ha recorregut el Gobierno del PP en funcions, dues són catalanes i l’altra de tots els altres territoris.
En Forn fa un inventari sistemàtic de totes les lleis que el TC s'ha passat per l'engonal en els darrers 20 mesos, junt amb les múltiples citacions a membres i ex-membres del Govern, presidents del Parlament. Etc. 
Vegeu l’irònic, però ben documentat article:


OPINIÓ
Que instal·lin el TC a Catalunya
Iu Forn

Barcelona. 
Dijous, 20 d'octubre de 2016
 
Benvolguts,
Espanya té actualment tres cambres: el Congrés dels Diputats, el Senat i el Tribunal Constitucional. A les dues primeres fa un any que no s'hi aproven lleis perquè no hi ha govern. A la tercera no paren d'aturar-hi lleis, bàsicament catalanes. De fet ho són dues de cada tres lleis que ha recorregut el Gobierno del PP en funcions.
Si no m'he descomptat, en total són 18 recursos d'inconstitucionalitat i dos de competències en menys de 20 mesos:
la llei dels toros,
la de pobresa energètica,
l'impost d'habitatges buits,
la norma d'igualtat de gènere,
la reforma de l'Agència Tributària,
la reforma del codi civil i de consum,
la modificació del registre mercantil i del de la propietat,
l'ordenació dels equipaments comercials,
la simplificació de l’activitat administrativa de la Generalitat i dels municipis,
la taxa sobre comunicacions electròniques,
la producció industrial i generació d'energia nuclear,
la regulació de les professions esportives,
els pressupostos del 2015 i la llei d'acompanyament,
el tràfic d'avions comercials,
la creació de la Conselleria d'Exteriors,
la creació del Comissionat per la Transició Nacional i...
la creació del municipi de Medinyà.

I mentre agafa aire, sumi-li les diverses:
citacions,
imputacions,
peticions fiscals i judicis derivats del 9-N contra l’ex-president Mas, l’ex-vicepresidenta Ortega, l’ex-consellera Rigau i l’actual diputat al Congrés Francesc Homs,
contra Carme Forcadell pel ple sobre les conclusions de la comissió del Procés Constituent,
contra el regidor de Vic Joan Coma per la declaració de ruptura feta pel Parlament,
contra l'alcaldessa de Berga per penjar una estelada o
contra els regidors de Badalona que van obrir l'ajuntament el 12-O.  

La llista és tan llarga i tan variada i els diversos tribunals treballen tan ràpid que seria raonable instal·lar a les entrades de Catalunya tant per carretera com per via aèria i marítima uns immensos panells electrònics on actualitzar al minut les diverses actuacions judicials. És que si no, ens perdem i no podem seguir-les totes. És que aviat serà més ràpid dir la llei que encara existeix. Si és que en queda alguna de viva. Si és que aviat serà més senzill dir qui no està imputat.
I de cara a estalviar temps i diners, ara sí que és ineludible que el Parlament aprovi una llei perquè el Tribunal Constitucional (TC), el Tribunal Suprem (TS) i la Fiscalia, NO s'instal·lin mai a Catalunya. Com que aquesta llei serà recorreguda i anul·lada com totes les altres quan encara ni s'hagi assecat la tinta del text, serà la manera de provocar l'efecte contrari i que s'obligui el TC i el TS a venir IM-ME-DI-A-TA-MENT a Catalunya. Un cop aquí, el Gobierno presentarà un recurs contra la presència d'aquests òrgans judicials a casa nostra, el TC i el TS suspendran la seva pròpia llei segons la qual es traslladen a Catalunya i llavors, sense cap indret on tenir una seu i poder existir, decidiran auto dissoldre's.
I d'aquesta manera el PP haurà acabat amb aquesta cosa tan molesta que és la justícia i, per fi, ja ho podrà controlar directament tot sense haver de patir la molèstia de recórrer res. Que es perd molt de temps que es podria dedicar a les coses que realment interessen a la gent. 
Iu Forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada