dissabte, 1 d’octubre del 2016

Albiol celebra la independència de Mèxic i es desferma la polèmica (1)
El Nacional
Foto: @Albiol_XG
Barcelona. Divendres, 16 de setembre de 2016

El coordinador general del PP català, Xavier García Albiol, va publicar un tuit ahir celebrant el 206è aniversari de la independència de Mèxic, i això ha desfermat la polèmica a la xarxa.
El dirigent popular va assistir a l'acte organitzat pel consolat mexicà a Barcelona per commemorar l'inici de la guerra que va culminar amb la independència de l'antiga colònia espanyola. 

En el consulado de México celebrando el 206 aniversario de la independencia del país. Felicidades! 

Albiol va rebre una allau de crítiques i bromes a Twitter, on nombrosos usuaris es preguntaven com podia celebrar la independència de Mèxic i, en canvi, oposar-se frontalment a la de Catalunya. També hi va haver diversos comentaris comparant els dos casos, un resolt per la via de l'enfrontament armat, i l'altre que reclama un referèndum democràtic.
Els mexicans eren "muy españoles y mucho espanyoles" però, els molt insolidaris, van escollir independència. #desagreïts...@Albiol_XG
@Albiol_XG Ostres, Albiol! Que es van independitzar UNILATERALMENT d'Espanya! I no és linxament, és fer-te veure q tot no és per sempre.
@Albiol_XG @lluiv si quan esdevenim independents hem d'aguantar visites de l'albiol ves no ens surti a compte annexionar-nos a frança.
@Albiol_XG Preguntes: De quin país es va independitzar Mèxic ? I la Constitución, que deia ? I el referèndum quan es va fer? Cínic o Tonto
@Albiol_XG esperem que aviat puguis celebrar la independència de Catalunya amb tanta il.lusió! #gràciesXavier
.@Albiol_XG celebrando la independencia de México de España.
Como no fué con unos "violentos" votos...
pic.twitter.com/r3TKDo6Hyt
Davant d'aquestes interrogacions, Albiol ha respost aquesta tarda amb un altra piulada, on acusa els independentistes de "linxar-lo" per les xarxes per la celebració i titlla de "perversió històrica de fanàtics il·luminats" la comparació dels dos processos d'independència.
Independentistas linchándome en redes x celebrar ayer día independencia México y no de Cataluña. Perversión histórica de fanáticos iluminados
Directe.cat
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada